La MICOGASTRONOMIA del xef FERNANDO RODRÍGUEZ |
Per Miquel À. Pérez-De-Gregorio i Capella |
El protagonista: Fernando Rodríguez
|
El nostre soci Fernando Rodríguez s'ha associat amb el conegut cuiner Jordi Jacas, i han obert un restaurant al complexe lúdic del MAGMA, a Sta. Coloma de Farners (Girona). El Restaurant es diu MAGNATUM, en honor a la preciada tòfona blanca italiana (Tuber magnatum). Es tracta d'un bufet lliure, on podreu trobar una selecció de plats freds i calents. Però no es penseu que el Fernando ha deixat de cuinar bolets ! Aquí sota podreu trobar un exemple de Menú de la tòfona, que va presentar la passada primavera. Que ho gaudiu !
HUEVOS, TUBER AESTIVUM CON FOIE Y ENSALADA DE PAN CON
TOMATE
CANELONES DE AVE TRUFADO Y BECHAMEL SUAVE DE CANTHARELLUS
CIBARIUS. RODABALLO ASADO Y MECHADO CON TUBER AESTIVUM Y VERDURAS
DE TEMPORADA CON TUBER EXCAVATUM.
XUXO DE CHOCOLATE TRUFADO, Y CREMA DE YEMA DE HUEVO. LUSTAU- PEDRO XIMENEZ- D. O JEREZ.
|
© Totes les fotos han estat fetes per Fernando Rodríguez, amb una Nikon coolpix 5400, tret de la d'en Fernando que està feta per mi amb una càmera Nikon coolpix 4300. Qualsevol suggeriment serà benvinguda a mycena@telefonica.net |
©
2006 Associació Micològica Joaquim Codina
Aquesta obra està subjecta a una Llicència
de Creative Commons.