la nostra associacio bolets i boscos gastronomia Toxicologia curs d'iniciacio Agenda Activitats enllaços llista de correu sobre micologia
La MICOGASTRONOMIA del xef FERNANDO RODRÍGUEZ

Per Miquel À. Pérez-De-Gregorio i Capella

 

El protagonista: Fernando Rodríguez

 

 

El nostre soci Fernando Rodríguez s'ha associat amb el conegut cuiner Jordi Jacas, i han obert un restaurant al complexe lúdic del MAGMA, a Sta. Coloma de Farners (Girona). El Restaurant es diu MAGNATUM, en honor a la preciada tòfona blanca italiana (Tuber magnatum). Es tracta d'un bufet lliure, on podreu trobar una selecció de plats freds i calents.

Però no es penseu que el Fernando ha deixat de cuinar bolets ! Aquí sota podreu trobar un exemple de Menú de la tòfona, que va presentar la passada primavera.

Que ho gaudiu !

 


SALMÓN MARINADO CON TUBER AESTIVUM Y ACEITE DE TUBER MAGNATUM

 


MELOSO DE CODORNIZ Y TUBER AESTIVUM

 


MEJILLONES DE ROCA CON SUQUET FRIO DE MELANOGASTER VARIEGATUS.
PORTO BL- PORTO CALEM FINE WHITS

 

HUEVOS, TUBER AESTIVUM CON FOIE Y ENSALADA DE PAN CON TOMATE
MOUSTILLANT GRAMONA, PERELLADA,D.O. PENEDES. BRUT DE AGUJA.

 

CANELONES DE AVE TRUFADO Y BECHAMEL SUAVE DE CANTHARELLUS CIBARIUS.
MAS LLUNES NIVIA- GARNATXA Y SARELO BLANCAS D. O. EMPORDA.

RODABALLO ASADO Y MECHADO CON TUBER AESTIVUM Y VERDURAS DE TEMPORADA CON TUBER EXCAVATUM.
HACIENDA ZORITA -V.T ARRIBES DEL DUERO

 


FILETE DE TERNERA CON MACEDONIA DE TRUFAS.
MERLOT- OLVENA- DE.O. SOMONTANO

 


MIL HOJAS DE MATO DEL PIRINEO, MENBRILLO DE ALBARICOQUE Y TUBER AESTIVUM

 

XUXO DE CHOCOLATE TRUFADO, Y CREMA DE YEMA DE HUEVO.

LUSTAU- PEDRO XIMENEZ- D. O JEREZ.

 

© Totes les fotos han estat fetes per Fernando Rodríguez, amb una Nikon coolpix 5400, tret de la d'en Fernando que està feta per mi amb una càmera Nikon coolpix 4300.

Qualsevol suggeriment serà benvinguda a mycena@telefonica.net

© 2006 Associació Micològica Joaquim Codina
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.